MT GP Grand prix Považská Bystrica/2022

MT GP Grand prix Považská Bystrica/2022

Džudisti Judo Clubu AŠK Slávia Trnava sa blysli na tatami v Považskej Bystrici

Džudisti a džudistky Judo Clubu AŠK Slávia Trnava majú za sebou ďalší turnaj v novej sezóne. Turnaja sa zúčastnilo celkovo 452 pretekárov. Mladé talenty reprezentovali mesto Trnava na tatami v Považskej Bystrici, kde sa v sobotu 1. októbra uskutočnila medzinárodná veľká cena. Konkurencia bola naozaj silná, čo potvrdzuje aj účasť pretekárov z Česka, Maďarska, Rakúska, Ukrajiny, Poľska a Estónska. Napriek tomu sa našej výprave podarilo blysnúť, vďaka čomu sa domov vrátili ťažší o desať cenných kovov.

Judo Club AŠK Slávia Trnava pod vedením Ivana Hrnčiara a pomocných trénerov Patrika Drdáka, Martiny Drdákovej a Michala Urbana si priniesol celkovo 10 medailí. Z toho trikrát zlato, jedno striebro a šesť bronzových kovov. Zlato si v Považskej Bystrici vybojovali Martina Drdáková (dorast), Andrej Dekan (starší žiaci), Vivien Vadovičová (staršie žiačky). Na druhý najvyšší stupienok so striebrom na krku sa postavili Teresa Matejková (staršie žiačky). O bronz si zbierky rozšírili Samuel Brisuda (dorast), Timotej Szládicsek a Andrej Bleho (obaja starší žiaci), Matúš Chrvala (mladší žiaci), Stanislav Študenc a Lukáš Ryšavý (obaja mini). Nestratil sa ani Marek Virág (mini), ktorý v zápasoch ukázal veľkú bojovnosť a odhodlanie.

"V našom klube sa už teraz pripravujeme na ďalšie boje. Žiakov a žiačky čakajú súboje v Kolárove, vybraní dorastenci sa po druhýkrát predstavia na prestížnom turnaji v Koroške a na EC Koper v Slovinsku.“ zhodnotila na záver trénerka Komlóšiová.

 

Fotogaléria