Wannado Slovensko - Festival Športu v Trnave

Wannado Slovensko - Festival Športu v Trnave

Judo Club AŠK Slávia Trnava sa zapojil do projektu Wannado Slovensko - Festival Športu v Trnave.  Zverenci klubu si pre širokú verejnosť pripravili predstavenie svojho umenia, ktoré sa uskutočnilo v sobotu 4. septembra 2021 od 10:00 do 17:00 hod na atletickom štadióne Atletického klubu Slávia Trnava. Podujatie sa uskutočnilo za podpory a záštity Mesta Trnava a Trnavského samosprávneho kraja.

V rámci podujatia Wannado® Festival Športu TRNAVA 2021 bolo hlavným cieľom prezentácia športových klubov v Trnave a Trnavskom kraji, nábor nových členov, prezentácia športu a športových aktivít. Táto celodňová akcia pomohla odprezentovať našu činnosť, zaujať deti a rodičov ako náborovú aktivitu a mali sme možnosť pochváliť sa svojimi výsledkami a byť súčasťou medzinárodného projektu Wannado® . V meste Trnava bolo pre návštevníkov v spolupráci s hlavným mediálnym partnerom projektu Wannado TV JOJ pripravené aj rôzne športové, zábavné zóny a bohatý sprievodný program.

Pohyb je nenahraditeľnou súčasťou našich životov. O dôležitosti pohybu sa presviedčame každý deň, hlavne v čase, keď je naše vzácne zdravie najviac ohrozené. Ak objavíme lásku k športu, nájdeme dobrodružnú cestu plnú zážitkov za zdravím a spokojnosťou.

Fotogaléria